Beregeningen

Tuin beregeningen

Om tuinen en parken in topconditie te brengen en te houden, moet er op het juiste moment de juiste hoeveelheid water vallen. Wij kunnen daarvoor zorgen, met tijd- en energiebesparende installaties voor de beregeningen, die hun doeltreffendheid hebben bewezen.

Ook met zeer specifieke oplossingen, zoals nachtvorst beregening voor kiwibessen, kan Schout Service u meteen verder helpen.

Referenties: Brasschaat, Morkhoven, Waasmunter, Oud-Turnhout, Kieldrecht, Hofstade, Schoonaarde, Zele, Sinaai, Boekhoute, Zulte.

Fruitteelt beregeningen

SCHOUT service berekent, plaatst en onderhoudt uw volledige druppel installatie. Daarbij is de keuze van de  juiste druppelaar van groot belang,het aanbod is zeer uitgebreid en biedt voor elke toepassing een oplossing.

Het is bekend dat water geven via druppelaars grote voordelen heeft. Niet alleen krijgt iedere plant evenveel water,maar ook kunnen kleine hoeveelheden gegeven worden.

Door te druppelen wordt er efficiƫnt met water omgesprongen. Er gaat geen druppel verloren. Hierdoor wordt 30 tot 50% bespaard op watergift.

Ook met zeer specifieke oplossingen, zoals nachtvorst beregening voor kiwibessen of dakberegening als afkoeling kan Schout Service u meteen verder helpen.

Referenties: Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas.

Paardenpistes beregeningen

Een degelijke piste aanleggen is een dure aangelegenheid en dus is een goed onderhoud zeer belangrijk. De vochtigheid van het zand is hierbij een belangrijk gegeven. Schout Service kan zorgen voor een optimale beregening van uw piste.

Ook met zeer specifieke oplossingen, zoals beregingen van daken als afkoeling, kan Schout Service u meteen verder helpen.

Referenties: Tollembeek, Moerbeke, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Temse.

Tennisvelden beregeningen

Ook voor tennisvelden is het onderhoud erg belangrijk. Daarom zorgen onze installaties voor een beregeningsysteem. 

Stofbestrijding bouwsector

We maken terreinen waarop vrachtwagens rijden stofvrij.