Tuinberegeningsinstallaties.

Schout Service zorgt, met tijd- en energiebesparende (mobiele) beregeningsinstallaties voor jouw tuin of gezon, die hun doeltreffendheid hebben bewezen.

Schout Service zorgt, met tijd- en energiebesparende (mobiele) beregeningsinstallaties voor jouw tuin of gezon, die hun doeltreffendheid hebben bewezen.\n

Het beregeningssysteem.

Om jouw tuin, gazon of park in topconditie te brengen en te houden, moet er op het juiste moment de juiste hoeveelheid water vallen. Wij kunnen daarvoor zorgen, met tijd- en energiebesparende beregeningsinstallaties, die hun doeltreffendheid hebben bewezen. Een sproeisysteem voor jouw gazon dat duurzaam is. 

Ook met zeer specifieke oplossingen, zoals een nachtvorst beregeningssysteem voor kiwibessen, kan Schout Service u verder helpen.

Actief in heel Vlaanderen.

Voor beregeningsinstallaties zijn we actief in heel Vlaanderen, waaronder Geel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Deinze, Brugge, Ninove, Brakel, Waregem, Haasdonk, Ternat, Morkhoven, Waasmunter, Oud-Turnhout, Oud-Turnhout, Hofstade, Grimbergen, Zele, Nazareth, Kortrijk en Zulte.

Voor de mobiele tuinberegening (zie hieronder) zijn we vooral actief in regio Antwerpen, waaronder regio Kontich, Lint, Rumst, Mortsel, Puurs, Bornem, Walem, Schoten, Brasschaat en Schilde. 

Huur uw mobiele tuinberegeningsinstallatie.

Om pas gelegde grasmatten of nieuw ingezaaid gazon te beregenen, is het beter om alles in 1 keer goed nat te maken tot er voldoende wortelgroei is. Vermits de meeste mensen slechts beperkt materiaal hebben (1 of 2 sproeiers en een stuk tuinslang), is het een heel gedoe om voldoende te beregenen. De sproeier(s) moet(en) constant verplaatst worden voor een goed restultaat want anders is het al gauw op bepaalde plaatsen te droog en op andere te nat.

SCHOUTservice verhuurt (standaard voor 2 weken en nadien per dag) op 1 aanhangwagen alles om uw grasmatten of ingezaaide tuin in 1 keer te kunnen beregenen. Naast de nodige slangen en een watertank, vindt u er ook 9 sproeiers die elk 150m2 kunnen beregenen (overlapping niet inbegrepen). Op die manier hoeft u niet meer te sleuten met slangen en uw eigen sproeiers.

Voor de mobiele tuinberegening zijn we vooral actief in regio Antwerpen, waaronder regio Kontich, Lint, Rumst, Mortsel, Puurs, Bornem, Walem, Schoten, Brasschaat en Schilde. 

Vraag een offerte aan 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Schout Service

Herman De Nayerstraat 9J
2550 Waarloos (Kontich)
België
 
BE0845.705.881

Contactgegevens

Onze partners